straatfotografie_foto_Fokko_Muller

Lezing straatfotografie: De fotografie van het dagelijks leven

26 april verzorgt de internationaal werkende en ruim ervaren straatfotograaf Fokko Muller een lezing straatfotografie bij Fotoclub Leidsche Rijn (www.fclr.nl). Hierin legt Fokko uit hoe te leren kijken bij straatfotografie, waar de meest interessante situaties te vinden zijn en hoe diepgang in je foto’s te brengen.
Hij geeft tips over het gebruik van de camera en het op straat contact leggen met mensen. Ook komt het belang van goede nabewerking aan bod en belicht hij de juridische aspecten van deze uitdagende vorm van fotografie.

Gratis voor leden FCLR, 5 euro entree voor niet-leden. Aanmelden via [email protected].

Locatie: De Schalm, Oranjelaan 10, 3454 BT, De Meern. Datum: 26 april 2019. Aanvang: 20 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven