Pasen, paaseieren

Happy Easter in Leidsche Rijn Centrum

Pasen is weer in het vooruitzicht. Leidsche Rijn Centrum gaat daarom hun bezoekers op tweede paasdag in het zonnetje zetten.

Tijdens tweede paasdag wordt er in Leidsche Rijn Centrum, tussen 12:00 – 16:00 uur een mooie speurtocht georganiseerd voor de kinderen in het winkelgebied. Er worden paaseieren verstopt door het gehele gebied. De gevonden eieren kunnen ingeleverd worden en in ruil voor de eieren ontvangen de kinderen (die het ei gevonden hebben) leuke presentjes.

Uiteraard is er ook aan de overige bezoekers gedacht. Daarom lopen er paasmeisjes rond, welke echte LRC-paaseieren uitdelen. Dus heb je nog niet genoeg van alle paaseieren in deze periode? Kom dan op 22 april langs in Leidsche Rijn Centrum en snoep (of zoek) met ons mee!

Kijk voor meer informatie op www.leidscherijncentrum.nl of op de Facebookpagina van Leidsche Rijn Centrum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.