koningsdag_in_het_zand_leidsche_rijn_1
 Koningsdag in 't Zand

Koningsdag ook dit jaar weer in ’t Zand Leidsche Rijn

11 april 2019 12:24  Redactie  Reageer

Zaterdag 27 april 2019 vieren we Koningsdag in Leidsche Rijn, ’t Zand. Om 12.00 uur begint de kindervrijmarkt op en rond de fietsboulevard aan het Aldo van Eyckplantsoen en de Crouweldijk. Verder zijn er de hele middag verschillende activiteiten voor jong en oud.

Programma

Op het programma staan onder andere; de jaarlijkse vrijmarkt, met voor de leukste kraam of activiteit de originaliteitsprijs. Kinderen kunnen meedoen aan ’t Zands Got Talent en hele leuke prijzen winnen. Ook is er weer het springkussen en dit jaar een rodeo stier. In de middag komt Burgemeester Van Zanen een kijkje nemen bij alle festiviteiten, hij maakt een rondje over de vrijmarkt en gaat met de kinderen op de foto.

12.00 uur: Opening / Start Vrijmarkt
14.10 uur: Bezoek Burgemeester Van Zanen
15.00 uur: Uitreiking Originaliteitsprijs
15.30 uur: ‘t Zand’s Got Talent
18.00 uur: Afsluiting

Koningsdag gaat gevierd worden met veel muziek en dans, kortom veel gezelligheid. Neem eens een kijkje op onze facebookpagina. Wil je meer informatie stuur dan een mailtje naar koningsdagleidscherijn@gmail.com.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.


Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website