Weer voor woensdag 17 april: Zomer in aantocht

17 april 2019 07:30  Redactie  Reageer

De komende dagen zorgt een hogedrukgebied voor droge en warmere omstandigheden, maar vandaag zorgt een zwakke storing nog voor wolkenvelden en mogelijk valt er in de middag een enkele bui. De zon zal ook af en toe doorbreken. Er staat een matige oost tot zuidoostenwind. Het wordt een graad of 16.

Donderdag tot en met zondag is het zonnig met op donderdag temperaturen rond de 20 graden, de dagen daarna wordt het met 23 graden zomers warm. Mogelijk dat het in de loop van tweede paasdag komt tot enkele buien. De temperaturen blijft dan ook rond de 20 graden!

De zonkracht zal uitkomen op 4 en dat betekent ook weer smeren.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website