Ma Bella sprinkcake | Foto: Joyce Pherai

Blog: 7x tips voor een heerlijk paasfeest

Verse broodjes, croissantjes, sapjes, salades en eitjes: wie wordt daar nou niet blij van? Lees hieronder mijn tips om van je paasontbijt of brunch een heerlijk feestje te maken

1. Ma Bella Cakery Springcake

E-A-S-T-E-R is in the air! And we love it. Deze vrolijke springcake bij Ma Bella Cakery brengt je direct in paassferen. Je kunt er lekker van genieten in de taartwinkel of meenemen voor op jouw mooi gedekte paastafel. Ma Bella Cakery is op eerste paasdag gesloten en op tweede paasdag geopend van 12.00 – 17.00 uur.

2. Jumbo paasstol

Als er iets niet mag ontbreken tijdens Pasen, dan is het de feeststol! Mocht je nog niet zo’n lekker exemplaar in huis hebben, ga dan even naar de Jumbo. Daar haal je deze luxe feeststol voor € 3,49

Jumbo Foodmarkt paastol | Foto: Joyce Pherai
Jumbo Foodmarkt paastol | Foto: Joyce Pherai

3. Vissalades

Echte visliefhebbers kunnen bij Vishandel Volendam terecht voor mooi opgemaakte schotels en heerlijke salades. Er is keuze genoeg! Mijn favoriet voor de brunch is de garnalen cocktail. Heerlijk fris met mango, paprika en Hollandse garnalen. Ook de eiersalade met gerookte zalm is om te smullen.

4. HEMA paastompouce

Van heerlijk paasgebak tot vrolijke paasdecoratie. Er is weer volop lekkers en leuke artikelen voor Pasen te vinden bij de HEMA. Zijn ze niet enig de kleurrijke paastompoucen? Als je er drie haalt krijg je er ook nog één gratis. Lekker!

HEMA paastompouche | Foto: Joyce Pherai
HEMA paastompouce | Foto: Joyce Pherai

5. Paasontbijt

Voor de vroege vogels onder ons is een paasontbijt ideaal om de dag feestelijk te beginnen. Om te voorkomen dat je de helft van de ochtend in de keuken staat is een goede voorbereiding essentieel. Mijn favorieten? Dat zijn wafels of scones met vers fruit. Bij dit soort gerechten is het erg makkelijk om het beslag alvast een dag van tevoren te maken. Je schept het de volgende ochtend in een wafelijzer of pan en klaar ben je! Vers fruit en clotted cream erbij kost ook geen moeite. Een goed recept voor clotted cream vind je hier.

6. Paasbrunch

Zin om juist buiten de deur te brunchen? Tijdens Pasen zijn in Leidsche Rijn Centrum de meeste eettentjes gewoon open. Hier vind je alle horecagelegenheden in Leidsche Rijn Centrum met de openingstijden. Wist je trouwens dat je bij Jumbo Foodmarkt gezellig kunt brunchen tijdens eerste en tweede paasdag? Van 10.00 – 12.00 uur kun je heerlijk smullen van de bekende La Place broodjes, verse yoghurt en sapjes met natuurlijk een eitje er bij.  De luxe paasbrunch bij Jumbo Foodmarkt kost slechts € 3,50 p.p. / € 6,95 voor twee personen.

7. Leidsche Rijn Centrum Paaseieren zoeken

Heb je (klein)kinderen tot 10 jaar die niet genoeg kunnen krijgen van paaseieren? Door het hele Leidsche Rijn Centrum en in een aantal winkels worden op tweede paasdag paaseieren verstopt. Als je die vindt dan win je een prijs. Elk ei heeft een kleur en deze kleur staat voor de prijs die je daarmee kan ophalen. Zo staan de gouden eieren voor extra leuke prijzen! De winkeliers hebben veel prijzen beschikbaar gesteld en die kan je dan ook bij hen in de winkel ophalen. Kijk hier voor meer informatie.

Tot slot mijn ultieme tip voor twee heerlijke paasdagen? Eet, drink wat je lekker vindt en vooral: geniet! Of je nu flink wil uitpakken of het lekker simpel wil houden. Voor mij draait Pasen om het samenzijn met mijn gezin. Het gaat echt om het moment met elkaar. Vrolijk Pasen allemaal! 🙂

Joyce Pherai

Over Joyce

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].