koningsdag

Kindervrijmarkt op Koningsdag in Veldhuizen

Tijdens Koningsdag zal het terrein bij Winkelcentrum De Veldhof weer versierd worden met kleedjes vol met spulletjes die de kinderen graag willen verkopen. Er kan dan weer volop gesnuffeld, gekocht en natuurlijk verkocht worden!

Kinderen (tot en met 12 jaar) die een plekje willen voor hun kleedje kunnen zich hiervoor opgeven bij de servicebalie van de PLUS.De inschrijving kost 1 euro. De organisatie weet dan dat je komt en bovendien ontvang je ook nog wat lekkers! Vol=vol.
De kindervrijmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door buurtbewoners uit Veldhuizen, Buurtcentrum De Pijler, PLUS, Kwalitaria en is ondersteund door Dock Utrecht

De vrijmarkt is op zaterdag 27 april van 12.00 tot en met 15.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.