Flinke stroomstoring treft Leidsche Rijn Centrum

24 april 2019 19:48  Redactie  Reageer

Een stroomstoring rond kwart over tien woensdagmorgen heeft er voor gezorgd dat bijna 800 huishoudens verstoken waren van electriciteit. Ook winkelgebied Leidsche Rijn Centrum ondervond hinder van de stroomonderbreking. Automatische deuren weigerden dienst, kassa systemen deden het niet meer en ook konden mensen de parkeergarage niet verlaten. Gasten in het Filmtheater Pathé aan het Berlijnplein moesten een filmvoorstelling abrupt zien stoppen en werden opgedragen het pand te verlaten. Tot twee uur ’s middags zijn alle voorstellingen afgelast. De bezoekers is om begrip gevraagd en men heeft aangeboden op een ander tijdstip alsnog de film te komen bekijken. Onbekend is of de film zal worden gestart waar deze abrupt stopte of dat de voorstelling opnieuw zal worden aangevangen vanaf de begin tune.

Het Antoniusziekenhuis is heel kort ook slachtoffer geweest van de storing, maar dit heeft niet tot calamiteiten geleid aangezien direct automatisch werd overgeschakeld op de eigen stroomvoorziening. Hiervoor is een noodaggregaat in werking getreden.

Wat de oorzaak van de omvangrijke stroomonderbreking is geweest is nog niet bekend. De storing werd rond 12.00 uur verholpen door het electriciteitsbedrijf.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website