Aanrijding-tussen-maaltijdbezorger-op-fiets-en-lijnbus2_foto_112mediautrecht
 Foto:112MediaUtrecht

Aanrijding tussen maaltijdbezorger op fiets en lijnbus in Leidsche Rijn Centrum

26 april 2019 18:47  Redactie  Reageer

Op de kruising tussen de Centrumboulevard met de Vaduzdijk is rond 17:15 uur een aanrijding geweest tussen een lijnbus en een maaltijdbezorger. De bezorger op de fiets kwam door een onbekende oorzaak in botsing met de bus op de oversteek. De jonge bezorger kwam door de aanrijding lelijk ten val en heeft er een flinke hoofdwond aan over gehouden. Hij is gecontroleerd door het ambulancepersoneel en op advies van hen op eigen kracht naar het ziekenhuis gegaan.

In de lijnbus zaten meerdere passagiers waaronder ook een kind in buggy. Omdat de buschauffeur een noodstop moest maken en de buggy niet stevig stond heeft het ambulancepersoneel ook het kind gecontroleerd. Het kind is samen met moeder naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle.

Door de aanrijding was het busverkeer enige tijd gestremd en konden bussen niet passeren.

Aanrijding-tussen-maaltijdbezorger-op-fiets-en-lijnbus3_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrecht
Aanrijding-tussen-maaltijdbezorger-op-fiets-en-lijnbus_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrechtAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website