Koninklijke onderscheiding - orde van Oranje Nassau
 

Koninklijke onderscheiding voor Rene Kronenburg

26 april 2019 00:00  Redactie  Reageer

Met trots delen wij mede dat onze collega Rene Kronenburg (60), een koninklijke onderscheiding krijgt. Hij krijgt zijn onderscheiding op vrijdag 26 april, de dag voor de Koningsdag, ook wel bekend als de lintjesdag.

Bijzonder is dat hij door een groep bewoners is aangedragen voor de onderscheiding. Zijn tomeloze inzet voor zijn omgeving, zowel in zijn functie als sociaal makelaar in Utrecht als in zijn woonplaats Maarssen, maakt hem een zeer geliefde persoon.

Zijn collega Saskia Koster: “René is een super betrokken collega! Met hart en ziel zit hij in dit werk. Vrijwilligers van de meidenclub noemde hem al eerder ‘onze ANWB-man’. René weet namelijk altijd waar je voor wat moet zijn.” Als er problemen ontstaan dan weet hij een uitweg of een praktische oplossing. Hij heeft lef en is origineel in zijn oplossingen. Daarnaast heeft hij hele generaties zien opgroeien en weten veel buurtbewoners hem te vinden als ze hulp nodig hebben!”

Een koninklijke onderscheiding is in Nederland een symbolische erkenning voor persoonlijke, bijzondere verdiensten voor de samenleving.


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website