koningsdag_in_het_zand_leidsche_rijn_1
 Koningsdag in 't Zand

Koningsdag 2019 in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern – een handig overzicht!

27 april 2019 07:30  Redactie  Reageer

Op zaterdag 27 april is het weer Koningsdag! Helaas zet het zomers weer niet door en gaan we een winderige, natte en koude Koningsdag tegemoet. Dat hoeft de feestvreugde natuurlijk niet te drukken. Hieronder zetten we alle feestelijke activiteiten met vrijmarkten, muziek en eten en drinken in Leidsche Rijn, Vleuten – De Meern op een rij.

OPROEP
De leukste Koningsdag foto’s! Stuur ons per Mail, Whatsapp of via Facebook Messenger jouw meest feestelijke Koningsdag foto of video en wie weet zie je je zelf terug op onze website en/of social media kanalen.

Leidsche Rijn Centrum

In het Leidsche Rijn Centrum wordt dit jaar voor het eerst LRC’s got Talent georganiseerd, is er een vrijmarkt, kramenmarkt en op het Brusselplein kun je de hele dag swingen op muziek met een DJ. Voor de kinderen zijn er de traditionele Koningsspelen en een afsluitende spetterende band. De activiteiten zijn van 7.00 – 18.00 uur. Kijk hier voor het volledige programma: https://leidscherijncentrum.nl/koningsdag

Winkelcentrum Terwijde

Van 9.00 – 13.00 uur het Koningsdagfeest weer los in Winkelcentrum Terwijde met een gezellige kindervrijmarkt door het gehele winkelcentrum en diverse activiteiten zoals Kinderwijde, verschillende dansoptredens en de breakdance act ‘The BreakSquad’ bekend van Hollands Got Talent!

Centrum Vleuterweide

Op Koningsdag bruist Centrum Vleuterweide weer van de spelen en activiteiten! Zo is er een weer een kindervrijmarkt met ruim 300 kleedjes, springkussens en diverse dansoptredens. Het feest is van 9.00 – 13.00 uur.

’t Zand

Koningsdag gaat weer gevierd worden met veel muziek, dans en gezelligheid in ’t Zand. Om 12.00 uur begint de kindervrijmarkt op en rond de fietsboulevard aan het Aldo van Eyckplantsoen en de Crouweldijk. De hele middag zijn er tot 18.00 uur verschillende activiteiten voor jong en oud. Hier vind je het hele programma.

Parkwijk

Op het Ab Harrewijnplein is er dit jaar ook weer een vrijmarkt van 10.00 – 14.00 uur.

Vleuten

Ook dit jaar kleurt Vleuten weer oranje. Vanaf zes uur is het mogelijk om de (toegewezen) plek in te nemen op de vrijmarkt op het Dorpsplein. De officiële opening vindt plaats om 10:00 uur op het podium, met aansluitend het optredens en voor de kleintjes zijn er van 11:00 t/m 15:00 uur kinderspelen in de Schakel en kinderattracties op het plein voor de Schakel. Het feest duurt tot 19.00 uur. Het programma vind je hier.

Winkelcentrum Veldhof Veldhuizen

Op het terrein voor het Winkelcentrum De Veldhof kan er weer volop gesnuffeld, gekocht en natuurlijk verkocht worden op de gezellige kindervrijmarkt van 12.00 – 15.00 uur.

De Meern

De parkeerplaats aan de Meerndijk, achter café De Don zal tussen 8.00 en 11.00 plaats bieden aan de kindervrijmarkt. Na afloop van de kindervrijmarkt zullen om 11.00 onder muzikale begeleiding van Muziek Vereniging De Bazuin de kinderspelen worden geopend. Leden van de Oranjevereniging kunnen hieraan gratis deelnemen. Niet leden betalen voor deelname vijf euro. Vanaf 13.15 – 18.45 uur barst in en om de feesttent aan de Castellumlaan het feest los met diverse artiesten en optredens.

STUUR JOUW FOTO OF VIDEO NAAR DE REDACTIE!
De leukste Koningsdag foto’s! Stuur ons per Mail, Whatsapp of via Facebook Messenger jouw meest feestelijke Koningsdag foto of video en wie weet zie je je zelf terug op onze website en/of social media kanalen.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website