Kindervakantieweek-De-Meern

Rondje om de wereld met de KinderVakantieWeek

In vijf dagen tijd een rondje om de wereld en elke dag een ander continent leren kennen? Het kan tijdens de KinderVakantieWeek in de Meern! De week voor kinderen uit de Meern en omgeving vindt dit jaar plaats van maandag 26 augustus t/m vrijdag 30 augustus in het Mauritspark.

Net als voorgaande jaren is er weer plaats voor 300 kinderen. De kinderen kunnen online worden ingeschreven via onze website. Nieuw dit jaar is dat ook de betaling online kan worden voldaan. We laten graag aan u de keuze om online te betalen of tijdens onze betaalmiddag. De kosten zijn €35,- per kind voor de gehele week.Op maandag 3 juni om 20.00 uur precies wordt de inschrijfpagina geopend. Deze pagina sluit zodra het maximum van 300 kinderen behaald is of uiterlijk op vrijdag 12 juli om 23.59 uur. Natuurlijk geldt als altijd, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Het kan dus zijn dat de 300 inschrijvingen al snel behaald zijn, dan gaat de reservelijst open. Hierop is plaats voor 20 inschrijvingen.


Advertentie:

Op zondag 14 juli van 15.00 uur tot 16.00 uur zullen wij een betaalmiddag organiseren waar iedereen met een inschrijfnummer de betaling kan komen voldoen, indien nog niet voldaan middels de website. De betaalmiddag zal plaats vinden in Muziekpodium Azotod, Meerndijk 126. Zodra er betaald is, is de inschrijving definitief. Als u niet heeft betaald vervalt na zondag 14 juli het inschrijfnummer en wordt de reservelijst in werking gesteld. U kunt bij de inschrijving twee voorkeuren aangeven bij wie uw kind graag in een groepje zou willen. Kinderen worden ingedeeld in groepjes waarbij zo veel mogelijk rekening zal worden gehouden met leeftijd, school en voorkeur. Natuurlijk worden er dit jaar weer folders uitgedeeld op de scholen. Als uw kind geen folder ontvangt betekent dat niet dat uw kind niet kan worden ingeschreven. Alle kinderen van 5 t/m 12 jaar die in De Meern en omgeving regulier basisonderwijs volgen kunnen ingeschreven worden. Voor alle informatie over de inschrijving, de week zelf en onze spelregels kunt u terecht op onze website: www.kvwdemeern.nl. Wij hopen u natuurlijk te zien tijdens de KinderVakantieWeek 2019!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *