Vrijwilligers-Zingende-Beelden-2018_foto_Alexander-Vlasblom
 Vrijwilligers Zingende Beelden 2018 | Foto: Alexander Vlasblom

Zingende Beelden zoekt vrijwilligers

29 april 2019 15:00  Redactie  Reageer

Op zondag 12 mei organiseert Cultuur19 Zingende Beelden, een unieke locatietheatervoorstelling in het Máximapark, die het publiek al wandelend beleeft. Zeven dansgezelschappen, van beginnend tot professioneel, treden op bij de imposante kunstwerken in het park.

Om het evenement in goede banen te leiden, helpen wijkbewoners als vrijwilliger mee in de organisatie. Op dinsdag 7 mei is er om 19.00 uur een informatiebijeenkomst voor vrijwilligers in CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten). Iedereen is welkom om kennis te maken en vragen te stellen.

Buurtgenoten ontmoeten
Er zijn tal van redenen om bij een evenement te helpen als vrijwilliger. Naast dat je actieve buurtgenoten leert kennen, kun je interessante werkervaring opdoen of biedt het werk een interessant kijkje achter de schermen van een cultureel evenement.
De beschikbare taken zijn veelzijdig, van lunch maken voor de cast en crew tot publieksbegeleiding, kleine opbouwwerkzaamheden en techniek. Er zijn vooral locatiemanagers (18+) nodig. Voor sommige taken is er een vrijwilligersvergoeding. Aanmelden kan bij vrijwilligers@cultuur19.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl/vrijwilligers.

Over Cultuur19
Met Zingende Beelden brengt Cultuur19 de beelden op een bijzondere manier onder de aandacht. Cultuur19 is sinds 2004 het wijkcultuurhuis van Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern. Cultuur19 brengt kunst en cultuur bij bewoners om de hoek en programmeert jaarlijks terugkerende festivals en activiteiten op diverse locaties in de wijk, zoals het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden, De Maakplaats en In Je Makie. Vanuit de CultuurCampus ontwikkelt Cultuur19 nieuwe co-producties met professionals en beginnende makers, die een podium krijgen op het CampusFestival en Zingende Beelden.

Meer informatie en bereikbaarheid: www.zingendebeelden.nl.


Advertentie:

Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website