Politiehelikopter

Daders gewelddadige winkeldiefstal aangehouden mede door inzet heli

Een medewerker(16) van een winkel aan de Middenburcht in Vleuterweide kreeg het vermoedde dat twee klanten iets probeerden te stelen. Toen hij het tweetal trachtte tegen te houden werd hij geslagen. De jonge verdachten wisten te ontkomen.

Dinsdagavond omstreeks 20.50 uur kreeg de politie melding van een diefstal met geweld. Bij aankomst in de winkel kregen de agenten een duidelijk signalement en kon men de camerabeelden bekijken. Op de beelden is te zien dat de jongens vermoedelijk iets uit het frituurschap en het ijsschap pakten.

Er werden meerdere eenheden ingezet op zoek naar de daders. Ook een politiehelikopter werd ingezet. Rond 22.25 uur werd een 18-jarige verdachte in een woning in Vleuten aangehouden. Vanochtend rond 07.00 uur wist men ook de tweede verdachte aan te houden. Ook hij was een 18-jarige inwoner uit Vleuten.

De politie laat weten dat de 16-jarige winkelmedewerker met de schrik er vanaf is gekomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven