Foto: 112MediaUtrecht

Brandweer Leidsche Rijn voorkomt gebouwbrand door snel ingrijpen bij containerbrand

3 mei 2019 20:01  Kevin Vermeulen  Reageer

De brandweer van Leidsche Rijn is donderdagavond omstreeks 20.45 uur opgeroepen voor een brand aan de Proostwetering in Utrecht. Ook de autoladder van brandweer Schepenbuurt werd op de melding afgestuurd.

Op het terrein van FRD Europe stond een container in brand vlakbij de gevel van het pand en in de buurt van een kraan. De brandweer is over het hek heen geklommen om de containerbrand te kunnen blussen. Door het snelle ingrijpen van de brandweer en het optijd melden van de brand door een omstander is grote schade weten te voorkomen.

Foto: 112MediaUtrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Foto: 112MediaUtrechtAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website