Weerbericht voor vrijdag 3 mei: Veel wolken

3 mei 2019 10:55  Redactie  Reageer

Vandaag komt er veel bewolking voor en een buitje behoort tot de mogelijkheden. Het wordt niet warmer dan een graad of 12, daarbij staat er een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanavond komt er nog veel bewolking, maar vannacht klaart het op vanuit het noordwesten. Het wordt een koude nacht met een minimumtemperatuur van 2 graden. Aan de grond kan het licht vriezen.

Zaterdag is het wisselend bewolkt en komen er enkele buien voor. De buien kunnen gepaard gaan van hagel. Het wordt overdag een graad of 10, daarbij neemt de noordwestenwind toe naar matig tot vrij krachtig. Vanavond is er eerst nog een bui mogelijk, maar in de nacht komen de meeste buien voor in de kustgebieden. Het koelt af naar waarden dichtbij het vriespunt.

Zondag komen de meeste buien voor in de ochtend. In de middag valt er hooguit nog een enkele bui. Verder schijnt de zon tussen de stapelwolken door. Het wordt maximaal 12 graden, daarbij staat er een matige noordwestenwind.

In de loop van de week klimt het kwik weer uit het dal, maar de wisselvalligheid blijft!

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website