Fletiomare-veterinnen-hockeyteams
 Fletiomare veterinnen

Fletiomare veterinnen hockeyteams zoeken nieuwe speelsters

5 mei 2019 19:15  Redactie  Reageer

Veterinnen Dames B en Dames D van MHC Fletiomare zijn per september op zoek naar speelsters vanaf 30 jaar, met hockey ervaring. Ook een keepster is (per direct) zeer welkom!

De veterinnenteams bestaan uit dames tussen de 30 en 50 jaar. Dames B hockeyt nu in de 3e klasse, maar hoopt het seizoen als kampioen af te sluiten en te kunnen promoveren naar de 2e klasse. Ze staan nu op de eerste plek dus zijn hard op weg om deze doelstelling te halen. Dames D is afgelopen september gestart als nieuw team en speelt 3e klasse, maar ook de 3de helft en andere teamactiviteiten vinden de dames erg gezellig en belangrijk.

Ben je, of ken je iemand die interesse heeft om bij een van beide teams te gaan spelen? Stuur dan een e-mail naar Judith Peters van de Seniorencommissie van Fletiomare via senioren-veterinnen@fletiomare.nl.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website