historische_vereniging_vleuten_de_meern_haarzuilens_leidsche_rijn

De Historische Vereniging zoekt uw hulp!

Op vrijdag 3 mei vanaf 16.00 uur en zaterdag 4 mei vanaf 9.15 uur gaat de Historische Vereniging Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Leidsche Rijn starten met het inruimen van de gerestaureerde Broederschapshuisjes. De Broederschapshuisjes zijn inmiddels opgeleverd na de ingrijpende verbouwing en modernisering van het 17e eeuws rijksmonument in het hartje van Vleuten.
De Broederschapshuisjes, het kenniscentrum van de Historische Vereniging Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Leidsche Rijn, is inmiddels bijna 4 maanden dicht. Het uitruimen ervan door de vrijwilligers van de Historische Vereniging, was maandenlang voorbereid en kon uiteindelijk op 1 zaterdag gedaan worden door de vrijwilligers. Nu de spullen weer kunnen teruggeplaatst, was de Historische Vereniging afhankelijk van de precieze opleveringsdatum en ook van de beschikbaarheid van de vervoerder van de historische collectie, de firma Kuijf uit De Meern die dit vrijwillig wilde doen. Dat betekende dat er niet genoeg vrijwilligers zijn voor het inruimen van de Broederschapshuisjes. Vandaar deze oproep om te helpen op 3 mei vanaf 16.00 uur en op 4 mei vanaf 9.15 uur. Degenen die (ook al is het maar een uurtje) willen helpen, kunnen zich aanmelden bij Jan Sangers via [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven