Man-buitengesloten-uit-eigen-woning_foto_112mediautrecht

Man buitengesloten uit eigen woning

Dinsdagavond omstreeks 22:00 uur is een ladderwagen van de brandweer opgeroepen om een bewoner van de Grauwaartsingel te helpen met het openen van zijn voordeur.

De bewoner wilde met zijn hond een avondwandeling maken en trok de deur achter zich dicht met alleen de sleutels van de fietsenstalling in zijn bezit. De bewoner belde vervolgens aan bij de onderburen in de hoop dat hij daar met een keukentrapje naar zijn eigen balkon kon klimmen, maar dat trappetje was te laag.

Vervolgens is de bewoner naar brandweer post Leidsche Rijn gegaan om daar een langere ladder te vragen, waarop het personeel daar bijstand had gevraagd aan de ladderwagen van de collega’s van brandweerpost Schepenbuurt. Personeel van de brandweer is mbv de ladderwagen omhoog gegaan en via het balkondeur, die toevallig niet op slot stond, de woning binnengegaan, waarna de voordeur zonder schade geopend kon worden.

Man-buitengesloten-uit-eigen-woning2_foto_112mediautrecht
Foto: 112mediautrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.