metamorfose_jumbo_foodmarkt_aanbieding

Spaar nu voor het boek ‘Metamorfose’ Twintig jaar Leidsche Rijn in beelden

Vanwege het 1 jarig bestaan van Jumbo Foodmarkt in Leidsche Rijn Centrum is er een unieke actie. Bij het inleveren van een volle spaarkaart is het boek ‘Metamorfose Leidsche Rijn’ van Gerry Hurkmans te koop van 39,50 euro voor maar 9,95 euro!

Laat je exemplaar signeren door de auteur
Op 16 mei is de auteur Gerry Hurkmans bij de Jumbo Foodmarkt aanwezig om uw boek te laten signeren.

Sparen
Spaar mee voor het boek Metamorfose Leidsche Rijn. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je een zegel. Sparen kan nog tot 14 mei. Het boek is af te halen vanaf 16 mei. De actie is alleen geldig in Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven