Eerste-paal-vierde-Utrechtse-vestiging-Kindergarden_foto_hp_van_rietschoten

Eerste paal vierde Utrechtse vestiging Kindergarden

Met een paar ferme klappen heeft Klaas Verschuure, Utrechts Wethouder voor onder meer Ruimtelijke Ontwikkeling samen met algemeen directeur van Kindergarden Nicole Krabbenborg de eerste paal geslagen voor een nieuwe kinderopvang van het landelijk bekende Kindergarden. Op inmiddels tientallen locaties in het land is de kinderopvang onder deze naam actief. In Utrecht is de nu te bouwen vestiging aan de Madridstraat de vierde. Eerder al opende Kindergarden vestigingen in De Meern, Utrecht Centrum en ook al in Leidsche Rijn aan de Dirck Hoetweg. Deze zal misschien een ander pand gaan betrekken als het perceel waarop het staat zal worden her ingericht.

“Leidsche Rijn telt veel gezinnen met jonge kinderen. Dan is goede kinderopvang op een mooie centrumlocatie erg belangrijk. Als gemeente zijn we blij met dit initiatief. Hopelijk vormt deze eerste paal van Kindergarden een mooie basis voor de kindertijd van veel kinderen.” aldus de wethouder.

De bouw van het onderkomen nabij basisschool Eben-Haëzer, de monumentale boerderij De Vrijstaat waarin de kunstwerkplaats voor kinderen is gevestigd en het Leidsche Rijn Centrum zal naar verwachting een jaar in beslag nemen.

De symbolisch geslagen eerste paal is beschilderd door kinderen van de vestiging aan de Dirck Hoetweg en zal met de tijd op een prominente plaats in het nieuwe gebouw te bewonderen zijn.

Foto: Hans Peter van Rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.