ontbijt-lunch-moederdag-Plattelandswinkel-De-Haarse-Gaard
 

Moederdagbrunch in de boomgaard

11 mei 2019 09:55  Redactie  Reageer

Op Moederdag, zondag 12 mei, houdt de plattelandswinkel een heuse Moederdagbrunch in haar boomgaard te Haarzuilens, in samenwerking met De Picknicktafel.

Om 11.00u is de ontvangst met een feestelijk glas bubbels (evt. zonder alcohol). Daarna kan men genieten van overheerlijke sandwiches met zalm en gebraden bio-kip, verse tomatensoep met basilicum, huisgemaakte quiche met groene asperges, scones met clotted cream en jam en fruitsalade van het seizoen. Als dessert wordt een heerlijke Appelcrumble ‘De Haarse Gaard’ met vanille-ijs geserveerd. Tussendoor worden vruchtensappen, koffie en thee geschonken. Om 14.00u eindigt deze heerlijke brunch in deze bijzondere setting.

Voor al dit lekkers betalen volwassenen slechts €22,50 p.p., en kinderen (5-12 jaar) €14,50 p.p.
Overigens wordt deze brunch niet alleen voor moeders georganiseerd, maar voor alle geliefden.

Een korte impressie bekijk je hier:

Reserveer snel een plekje, er is beperkt plaats. Stuur een mail naar info@dehaarsegaard.nl met daarin je naam, telefoonnummer en het aantal personen waarmee je komt.
We heten je graag van harte welkom in De Haarse Gaard!

Kortom: een heel leuk familie-uitje en een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons fruitteeltbedrijf en de boerderijwinkel. Houdt de ontwikkelingen en activiteiten in de gaten op onze website www.dehaarsegaard.nl, of via Facebook, Instagram en Twitter.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website