ontbijt_lunch_buitenlucht
 

Midzomeravond concert ‘special edition’ in Máximapark

13 mei 2019 11:13  Redactie  Reageer

Inmiddels een traditie: op de langste zaterdag van het jaar organiseert Vlinderhof een Midzomeravondconcert. Dit jaar bieden we op zaterdag 22 juni een ‘special edition’ want de Vlinderhof viert dit jaar haar vijfjarig bestaan. Daarom is er dit jaar niet alleen een gratis toegankelijk jubileumconcert met 3 bands, maar ook een sfeervol tuindiner. Mis het niet!

Jubileumdiner

Altijd al eens willen dineren in de Vlinderhof? Om 17.00 ben u welkom voor een feestelijk aperitief, waarna u tot 19.00 uur kunt genieten van een heerlijk driegangen tuindiner. Uw bijdrage komt ten goede aan een beheergebouw voor de vrijwilligers die de tuin onderhouden, waar ook onderhoudsmateriaal opgeslagen kan worden en toiletvoorzieningen voor bezoekers worden aangelegd. Er is bij het diner keuze uit vegetarisch of niet-vegetarisch en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale producten. Reserveer snel want het aantal plaatsen is beperkt! Reserveren kan via www.vlinderhof.com.

Verrassingsconcert

Ook als u niet naar het diner komt bent u van harte welkom in de Vlinderhof die avond want om 20:00 uur start het midzomeravondconcert op het mooiste bloeiende buitenpodium van Utrecht en omstreken. We gaan luisteren naar drie speciaal geselecteerde bands in verschillende samenstellingen. Dit jubileumconcert is gratis toegankelijk. Drankjes en hapjes worden verkocht tegen een kleine vergoeding (opbrengst komt ten goede aan onderhoud van de Vlinderhof).
Neem een kleedje of tuinstoel mee of plof neer in het gras: er zijn geen stoelen aanwezig. Natuurlijk hopen we op mooi weer maar als de weersverwachting slecht zal zijn, maken we uiterlijk donderdag 20 juni via social media bekend of het doorgaat.

Programma

Jubileumdiner
17:00 Aanvang
19:00 Afronding van het diner

Verrassingsconcert
19:30 Inloop (koffie & thee beschikbaar)
20:00 Start concert
22:15 Verwachte afsluiting concert


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website