Onkruidbrander-veroorzaakt-brand-in-spouwmuur_foto_112mediautrecht
 Foto: 112MediaUtrecht

Onkruidbrander veroorzaakt brand in spouwmuur. Bewoner doet eerste bluspoging

13 mei 2019 21:20  Redactie  Reageer

Maandagavond omstreeks 20.25 uur is er een gebouwbrand ontstaan door het wegbranden van onkruid. De bewoner van een woning aan de Lange Vliet in Veldhuizen De Meern was bezig met het wegbranden van het onkruid nabij zijn garage toen plotseling de vlam in de spouwmuur sloeg.

De bewoners zette direct een eerste bluspoging in met de tuinslang en waarschuwden de brandweer. Door het snel optreden van de bewoners hoefde de brandweer enkel nog na te blussen. De brand trok veel bekijks van omwonenden.


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website