Peppa Pig komt op 18 mei naar Centrum Vleuterweide
 

Peppa Pig komt op 18 mei naar Centrum Vleuterweide

13 mei 2019 12:16  Redactie  Reageer

Op 18 mei komt TV-held Peppa Pig naar Centrum Vleuterweide. Kinderen kunnen van 12.00 uur tot 16.00 uur geschminkt worden als Peppa Pig, op de foto met Peppa Pig, of lekker uit hun dak gaan op het springkussen.

Deze lente en zomer zijn er naast de meet & greet met Peppa Pig nog veel meer activiteiten in Centrum Vleuterweide. Zo ontvangen bezoekers van het winkelcentrum iedere zaterdag een gratis hapje, krijgen kinderen bijvoorbeeld poffertjes of pannenkoeken en presenteren diverse winkeliers zichzelf door gratis hapjes uit te delen. Voor de kinderen is er op Nationale Buitenspeeldag (12 juni) en op zaterdag 22 juni tijdens de Kinderkermis, van alles te doen! Een datum die ook vast in de agenda kan worden gezet is zaterdag 6 juli, dan staat Centrum Vleuterweide namelijk in het teken van het sprookje Assepoester.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website