kinderen_piraat_boot

Leuke kinderactiviteiten met als thema “Piraat”

Nu de lente weer begonnen is, wordt het weer tijd om lekker buiten te spelen.

Jong Nederland Harmelen organiseert daarom op zondag 26 mei een fantastisch activiteit voor alle kinderen in Harmelen en omstreken.  Ieder kind in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar is van harte welkom op ons activiteit. De kosten voor deze activiteit zijn maar €2,- per kind voor niet leden van Jong Nederland Harmelen. Voor onze leden is het gratis. Voor eten en drinken wordt gezorgd. We beginnen de activiteit om 10:30 uur bij onze blokhut “de Jeugdhof” aan de Uithof 3 in Harmelen (achter zwembad H2O). Het programma zal duren tot ongeveer 16:00 uur. Onze leiding heeft weer een leuk programma voor deze dag bedacht met als thema “Piraten”. Er zal ook een activiteit plaats vinden in het dorp, daarom is het handig om uw kinderen goede schoenen aan te laten trekken. Wat we precies gaan doen, dat blijft nog een verassing.
Dus kom gezellig langs en neem zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee!!!

Voor meer informatie over Jong Nederland Harmelen kijk op: www.jnharmelen.nl of op de Jong Nederland Harmelen Facebook. En je kan ons ook bereiken via [email protected].

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven