Beursvloer-voor-Leidsche-Rijn-en-Vleuten-de-Meern

Wegens succes herhaald: de Beursvloer

Na een geslaagde editie in november 2018 krijgen bewoners, ondernemers en initiatieven uit deze wijken opnieuw de kans om te netwerken en elkaar te versterken.

De Beursvloer Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern is een lokaal en informeel netwerkevenement voor initiatieven, wijkbewoners, ondernemers en zzp’ers uit de wijken. Tijdens het evenement komen aanbiedende en vragende partijen met elkaar in contact en worden er mooie matches gerealiseerd. Op deze manier kunnen zij kennis, materialen en de inzet van mensen met elkaar delen. De Beursvloer is hiermee dé plek om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan binnen de wijken. VC Utrecht organiseert de Beursvloer met DOCK Utrecht en de Wijkbureaus van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.
Kijk voor meer informatie en voor aanmelden op de webpagina!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.