Jaarlijkse tentfeest Crespon

17 mei 2019 18:11  Kevin Vermeulen  Reageer

Na bijna een jaar wachten is het leukste tentfeest van het jaar weer inzicht. Op zaterdag 15 juni zal het jaarlijkse tentfeest van Crespon weer plaatsvinden. Dit jaar nog groter dan ooit.

In de feesttent zal dit jaar de band Still Blue spelen. Deze band heeft in de finale gestaan van de clash of the coverbands en heeft de prijs van the battle of hox binnen gesleept.  Met deze resultaten kan het niet anders zijn dan dat ze de tent plat spelen

Dit jaar zullen er in de Dancetent weer verschillen DJ’s hun kunsten gaan vertonen. De aftrap zal genomen worden door DJ Brightvisions. Dit talent heeft zijn roots liggen in Linschoten en zal dit jaar voor het eerst op hettentfeest komen draaien. Na DJ Brightvisions zal Ferry G alweer voor de 10de keer zijn plek achter de draaitafels innemen.

Om dit jaar nog sneller binnen te zijn is er vooraf een kaartverkoop opgestart. Wil jij jezelf verzekeren van toegang en niet lang willen wachten bij de ingang. Koop dan nu een kaartje via https://www.ticketkantoor.nl/shop/crespontentfeest.

Het tentfeest wordt gehouden op de Blindeweg te Harmelen. De minimum leeftijd is 16 jaar. Vanaf 21.00 uur is het feestterrein geopend en kan het feest losbarsten.

Bekijk hier de aftermovie van tentfeest 2018! Voor meer informatie kun je de website van Crepson bezoeken www.crespon.nlAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website