Geslaagde-Zomermarkt-Emmaus-Haarzuilens
 

Lentemarkt bij Emmaus Haarzuilens op 25 mei

20 mei 2019 22:32  Redactie  Reageer

Naast de gebruikelijke 2de hands spullen (meubels, kleding en elektra) zijn er extra kramen met curiosa, boeken & platen, sieraden. De live muziek wordt verzorgd door de swingende straatband Los Pepinos Frenéticos (vrij vertaald De Geflipte Komkommers). Mary Loboko zorgt weer voor exotische lekkernijen en voor de kinderen zijn er een trampoline en een springkussen.

De opbrengst van de markt gaat deels naar de stichting Jalihal die zich ten doel heeft gesteld om de komende jaren één miljoen bomen te planten in Maharashstra (India). Door het aanplanten van bomen en struiken, samen met boeren en vrouwen in dat gebied, wil men verwoestijning tegengaan.
Het andere deel van de opbrengst gaat naar de Utrechtse organisaties STIL en Ubuntuhuis. Zij ontvangen jaarlijks een bijdrage voor hun activiteiten. STIL als solidariteitsorganisatie voor vluchtelingen en migranten zonder verblijfsvergunning. Ubuntuhuis als kleinschalig buurthuis, waar mensen werken en welkom zijn die te maken hebben (gehad) met dakloosheid, armoede en sociaal isolement.

Informatie
Zaterdag 25 mei van 11.00 tot 15.00 uur
Adres: Eikstraat 14 te HaarzuilensAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website