azotod_muziekpodium_de_meern

Blue Monday op KWF benefiet in Muziekpodium Azotod

Op zaterdag 25 mei staat rockband Blue Monday in Muziekpodium Azotod. Samen met Steel Mill, Rock of Ages en singer-songwriter Michael Raven spelen zij voor het KWF benefiet ‘Opgeven is geen optie’. Blue Monday, uit IJsselstein, speelt al sinds de jaren ’80 en blijft zich vernieuwen. Met hun tributes aan Pink Floyd en Toto speelden ze in uitverkochte zalen. Tijdens ‘Opgeven is geen optie’ kun je ook genieten van nummers van Alan Parsons Project, Supertramp, Kayak, Gerry Rafferty en Marillion.

‘Opgeven is geen optie’ wordt georganiseerd door Team Berg&Co en Team Hut&Co, die op 6 juni meedoen aan de Alpe d’Huzes. Door middel van deze benefietavond zamelen zij geld in voor onderzoek naar kanker en voor verbetering van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten.

Azotod | opgeven is geen optie

Meer informatie en tickets voor deze muzikale en bijzondere avond zijn verkrijgbaar op de website van Muziekpodium Azotod.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].