Fietsclub Maximus Stampers

Finish Maximus Ride dwars door Brouwerij Maximus

Fietsclub Maximus Stampers uit Utrecht organiseert dit jaar voor de derde keer de Maximus Ride. Op zondag 16 juni zijn drie prachtige routes uitgezet van 85 en 125 kilometer. Nieuw dit jaar is dat er zelfs een route is van 160 kilometer (deels via GPS). De route volgt de rivieren in noordelijke richting, gaat langs een aantal prachtige watergebieden en heeft onderweg verzorgingsposten op verrassende plekken.
De finish van de Maximus Ride is dwars door de befaamde Brouwerij Maximus in Leidsche Rijn. Deelname kost 10 euro. Voor die prijs is naast een prachtige route ook het volgende georganiseerd. Er is verzorging (EHBO en technische ondersteuning) aanwezig en na afloop is er zelfs gelegenheid voor een massage. Bij terugkomst ontvangen alle deelnemers een drankje van Brouwerij Maximus.

Fiets voor een fiets

Extra bijzonder is dat de Stampers middels de Maximus Ride ook jaarlijks een goed doel steunen. Dit jaar gaat van iedere inschrijving  1 euro naar het initiatief om kinderfietsjes aan te schaffen voor speeltuinen in Leidsche Rijn, die gerund worden door buurtbewoners. Zo kan iedereen op jonge leeftijd spelenderwijs leren fietsen.

Ontdek samen met je vrienden de waterrijke kant van Nederland en steun bovendien het goede doel!

Aanmelden voor de Maximus toertocht kan nog op: http://ride.maximus-stampers.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.