kleding_politie_moteragent_foto_politie

Nepagenten beroven man in De Meern. Politie op zoek naar getuigen

Op donderdagavond 16 mei is een man beroofd op de parkeerplaats aan de Meerndijk langs de A12. De berovers deden zich voor als een agent.

Het slachtoffer reed rond 20.00 uur in een bestelbus op de A12 totdat hij door mannen verkleed als agent in een auto naar een parkeerplaats werd gedirigeerd.

Toen de man op het parkeerterrein stopte werd hij door één van de zogenaamde agenten aangesproken omdat ze hem wilde controleren op wapens en drugs. Het slachtoffer moest zijn zakken leegmaken. De “agent” pakte vervolgens enkele bankbiljetten van de man en gingen er vervolgens met hoge snelheid vandoor.

Het slachtoffer vertelde het verhaal aan een vrachtwagenchauffeur die daar op de parkeerplaats stond en alarmeerde de politie.

De man heeft aangifte gedaan en de politie doet onderzoek naar de beroving.

Volgens de verklaring van het slachtoffer reden drie nepagenten in een zilvergrijze Mitsubishi Charisma voorzien van witte kentekenplaten met zwarte letters. Het is onbekend uit welk land. Eén van de mannen zou zij uitgestapt en de man hebben beroofd.

Signalement

Het gaat om een getinte man van mogelijk Bulgaarse afkomst. Hij zou tussen de 1.70 en de 1.80 meter lang zijn em een gezet postuur hebben. Verder had hij kort donker haar en een snor.
Op een donkerblauwe spijkerbroek droeg hij een zwarte jas en sprak Engels.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen en naar mensen die meer over deze beroving weten. Weet u meer? Neem dan contact op met de politie op nummer 0900-8844. Anoniem kan ook door te bellen met nummer 0800-7000.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.