kanovijver-paviljoen-buiten

Paviljoen Buiten viert zijn 3-jarig bestaan samen met jou!

Restaurant en kanoverhuur paviljoen Buiten bestaat in juni alweer 3 jaar en dat moet gevierd worden! De hele maand juni staat daarom in het teken van deze feestelijke gebeurtenis.

Zaterdag 1 juni 2019 trappen we de feestmaand af met een leuke proeverij, waarbij de bezoekers van paviljoen Buiten en de bewoners van het Kromme Rijn gebied kennis kunnen maken met lokale ondernemers, regionale leveranciers en ouderwetse ambachtslieden. Bezoekers worden verwend met verse hapjes en ontdekken unieke producten uit de regio.

De hele maand juni komen wij met leuke acties en aanbiedingen voor jong en oud. Zo kan iedereen genieten van diverse aantrekkelijke combi deals en kortingen op arrangementen, zoals een high Tea of BBQ & kano arrangementen. Houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten!

Er gebeurt veel in 3 jaar!Sinds Raymond Brammerloo en Monique van Lunteren het paviljoen 3 jaar geleden hebben overgenomen is er veel veranderd. Zo heeft het terras een totale make-over gekregen met nieuw meubilair, grote parasols en heaters voor de frisse dagen.

Ook de pannenkoeken worden zo duurzaam mogelijk bereid. Niet alleen door zoveel mogelijk regionaal in te kopen, maar ook door als eerste pannenkoekenrestaurant in Nederland gebruik te maken van een revolutionair kooksysteem, genaamd Pitt Cooking. Geleverd door een bedrijf dat nog geen 15 km van Odijk gevestigd is.

Tot slot is er nog een unieke feature: bij paviljoen buiten kun je betalen met bitcoins! Ook hiermee was paviljoen Buiten het eerste pannenkoekenrestaurant in Nederland. Zo blijkt maar weer waar een klein dorp als Odijk groot in kan zijn!

Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de pannenkoeken en kanoverhuur op deze idyllische plek aan de Kromme Rijn. Inmiddels weten steeds meer mensen het paviljoen te vinden. En voor iedereen die het nog niet kent; bij deze bent uitgenodigd om het 3-jarig bestaan mee te vieren!

Over Paviljoen Buiten

Pannenkoekenrestaurant
Paviljoen Buiten herbergt een heerlijk pannenkoekenrestaurant. Op onze uitgebreide kaart vindt u ongetwijfeld een pannenkoek van uw gading. Heeft u liever iets anders? Probeert u dan eens één van onze burgers, saté of een lekkere maaltijdsalade. Allemaal vers voor u bereid in onze keuken.

Lokale leveranciers
Ook voor een kopje koffie, lunch of borrel heten we u van harte welkom. We werken veel samen met lokale en regionale leveranciers. Zo komt onze zuivel dagvers uit Cothen, ons fruit uit Bunnik en onze vruchtensappen uit Zeist. Duurzaam, puur en smaak staan hierbij altijd centraal.

Kanoverhuur
De Kromme Rijn meandert al zo’n 3000 jaar van Wijk bij Duurstede naar Utrecht. Vanaf ons terras met privé-strandje stapt u zo in één van onze kano’s voor een schitterende tocht richting Werkhoven of richting de stad Utrecht. Aan u de keuze. Onderweg geniet u van de stilte en het idyllische landschap.

Fietsverhuur en wandelen
Paviljoen Buiten is uitermate geschikt als startpunt voor een wandeling of fietstocht. Diverse routes komen letterlijk voor de deur langs. We hebben een ruim parkeerterrein waar u uw auto kwijt kunt, en na afloop kunt u onder het genot van een drankje of hapje heerlijk nagenieten op ons terras. Als u het vooraf aangeeft, kunnen we ook de fietsverhuur voor u regelen. De fietsen staan dan bij het Paviljoen al voor u klaar.

Feesten en partijen
Naast een restaurant en terras, beschikt Paviljoen Buiten ook over een tweetal zalen. Dat maakt onze locatie uitermate geschikt voor een feest of ander evenement, als dan niet gecombineerd met een of meerdere sportieve activiteiten, zoals kanoën of suppen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Zakelijke mogelijkheden
Ook zakelijk gezien biedt Paviljoen Buiten talloze mogelijkheden. Met 300m2 zaalruimte en opties voor diverse sportieve activiteiten als kanoën, suppen en vlotbouwen kunnen we ongetwijfeld het juiste arrangement voor uw bedrijf of afdeling samenstellen. Van lunch tot teambuilding, van feest tot vergadering, wij gaan de uitdaging graag met u aan.

Workshops voor binnen en buiten plezier
Beleef paviljoen Buiten! Kies uit ons gevarieerde aanbod aan workshops en activiteiten, individueel of met een groep. We gebruiken en verwerken zoveel mogelijk materialen en ingrediënten uit de regio. Ons aanbod bestaat o.a. uit een workshop met de imker, zilversmeden, parfum maken en een tal van wisselende workshops in de keuken.

Meer weten?

Paviljoen Buiten
Singel 40 A 3984 NZ Odijk
Website: www.paviljoenbuiten.nl
E-mail: info@paviljoenbuiten.nl
Telefoon: 0306624746
Mobiel: 0653459175

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.