Geslaagde-Emmaus-Lentemarkt1
 

Geslaagde Emmaus Lentemarkt brengt 20.000 euro op voor diverse projecten

27 mei 2019 12:20  Redactie  Reageer

Een heerlijk zonnetje, veel bezoekers en een keur aan tweedehands spullen zorgden voor een zeer geslaagde Lentemarkt bij Emmaus Haarzuilens. De markt bracht ruim twintigduizend euro op voor diverse projecten.

Het terrein was opgetuigd met diverse kramen voor bijzondere curiosa, sieraden, boeken en platen. Mary Loboka had veel klandizie met haar Soedanese hapjes en de band Los Pepinos Frenéticos zorgde voor een extra feestelijke stemming met hun vrolijke party muziek.

De opbrengst van de markt, ruim twintigduizend euro, wordt verdeeld over de projecten Ubuntuhuis en STIL (beiden uit Utrecht) en de stichting Jalihal. Vertegenwoordigers van Jalihal waren op de markt aanwezig om bezoekers het hoe en waarom van de aanplant van één miljoen bomen in India toe te lichten.

Al met al een bijzonder geslaagde markt. De volgende speciale markt, de Zomermarkt, vindt plaats op zaterdag 31 augustus. Ook dan weer van 11.00u tot 15.00u.


Advertentie:

Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website