Milne-wint-15km-Jumbo-Foodmarkt-De-Loop-van-Leidsche-Rijn
 Jumbo Foodmarkt De Loop van Leidsche Rijn 2019

Milne wint 15km Jumbo Foodmarkt De Loop van Leidsche Rijn

27 mei 2019 11:12  Redactie  Reageer

Een hardloopevent door het groene hart van Utrecht: het Máximapark, de nieuwe wijken van Leidsche Rijn en langs de identieke Leidsche Rijn. Dat was het parkoers van de 15 km Jumbo Foodmarkt De Loop van Leidsche Rijn, op zondag 26 mei 2019. Cameron Milne heeft deze zevende editie op zijn naam geschreven. Onder loopomstandigheden met een stevige wind, liep hij deze afstand in 49:39 minuten. Sander Looymans werd tweede (55:11), Wijnand van der Bok eindigde met 56:07 minuten op de derde plek. Bij de dames werd Kimberley Timmins eerste bij deze hoofdafstand, met een tijd van 01:00:47, tweede werd Vivianne Steegstra (01:04:59) en derde Herlinde Roke met 01:07:59.

Aan deze Jumbo Foodmarkt De Loop van Leidsche Rijn en het jeugdonderdeel, de Lint-Wurmpie Run, deden zo’n 2.500 lopers mee, uit alle uithoeken van Nederland, waaronder ook internationale renners. De afstanden voor de volwassen lopers van dit unieke loopevent waren de 5km, de 10km en de 15km. Het centrale verzamelpunt, waar ook de start/finish-locatie te vinden was, was bij het evenemententerrein in hartje Máximapark. Het goede doel van De Loop van Leidsche Rijn was het ‘Vliegende herten’-team van Duchenne Heroes, het brandweerkorps uit De Meern, waarvoor 2.200 euro voor opgehaald is door middel van extra donatie bij inschrijving. Meer informatie, uitslagen en foto’s: www.deloopvanleidscherijn.nl.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website