schaken_foto_JESHOOTS_COM
 Foto: jeshoots.com

Gratis schaakworkshop in het Máximapark

31 mei 2019 09:20  Redactie  Reageer

In samenwerking met jeugdschaakclub Magnus organiseert Jesús Medina Molina, schaakliefhebber en initiator van vele openbare buitenschaaktafels, een gratis workshop voor kinderen vanaf zeven jaar. De workshop biedt plek aan maximaal twaalf kinderen. Het is jammer als de organisatie kinderen moet teleurstellen die interesse hebben in schaken, maar niet een schaaktafel tot hun beschikking hebben tijdens de workshop. Aanmelden voor deze activiteit is dus zeer aan te raden.

De schaakworkshop zal op zondag 23 juni worden gegeven in het Máximapark. Bij de Japanse tuin staan enkele schaaktafels opgesteld die mede door de enorme inzet van Jesús er konden komen. De aanvang van de schaakworkshop is 10.00 uur. De inschrijving sluit wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt. De organisatie hanteert een kleine reservelijst, maar zal echt niet meer dan twaalf kinderen kunnen laten spelen.

Naar verwachting zal na de zomervakantie een soortgelijk evenement plaatsvinden.

Jesús laat weten ook voor volwassenen misschien gratis workshops te gaan geven op de schaaktafels in het Máximapark. Let hiervoor op de aankondiging in de media.

Aanmelden voor de jeugd schaakworkshop in het Máximapark: mail naar jcmedinamolina@gmail.com onder vermelding van de naam van het deelnemende kind en een telefoonnummer zodat er contact kan worden opgenomen in het geval de activiteit niet kan doorgaan. Bijvoorbeeld als gevolg van slecht weer.

Graag tot 23 juni om tien uur in het Máximapark!
Toeschouwers zijn natuurlijk ook hartelijk welkom.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website