kind_lezen_lachen_foto_Ben_White
 Foto: Ben White

Plezier in lezen en leren buiten de schoolmuren

1 juni 2019 16:25  Redactie  Reageer

Wil jij ook iets betekenen voor jouw buurt? VoorleesExpress Utrecht is op zoek naar vrijwilligers in Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern die enthousiast worden van het werken met kinderen en jongeren van verschillende leeftijden.

Als vrijwilliger ga je samen met je jongere aan de slag met het verrijken van hun taalomgeving en algemene ontwikkeling. Wil je meer weten? Kijk dan eens op onze website: https://www.taaldoetmeer.nl/wat-doen-we/activiteiten-jeugd/, of stuur een bericht naar: johanna@taaldoetmeer.nl.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website