Weerbericht voor maandag 3 juni: Wolken en een bui

3 juni 2019 06:05  Redactie  Reageer

Na een zomers weekend met op zondag zelfs een tropische waarde op de thermometer zullen we vandaag te maken krijgen met duidelijk minder warm weer. Het kwik komt niet boven de 19 graden uit. De zon schijnt in eerste instantie maar vanuit het westen neemt de bewolking toe en er kan wat lichte regen of een bui voorkomen. In de tweede helft van de middag kan de zon er weer bijkomen. Er staat een matige westenwind.

Dinsdag belooft een warme dag te worden. Met een zuidenwind wordt het kwik weer opgestuwd naar een graad of 23. De dag start met zon, maar geleidelijk zullen er stapelwolken ontstaan en dit wordt in de middag en avond gevolgd door een paar buien, mogelijk met onweer. De verwachting is dat de buien in de namiddag onze regio binnentrekken.

Woensdag ook een wisselvallige dag met veel bewolking en in de tweede helft van de ochtend en eerste helft van de middag buien, daarna tijdelijk wat droger, maar in de avond mogelijk opnieuw een paar onweersbuien. Het wordt 15/16 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website