Weer voor dinsdag 4 juni: Vanavond onweer

4 juni 2019 07:24  Redactie  Reageer

Vandaag komen er zonnige perioden voor. Het blijft waarschijnlijk tot de avond droog. De temperatuur stijgt naar een graad of 24. Vanavond neemt de kans op onweersbuien toe. Het kan flink plenzen en er kan veel hemelwater vallen.

Woensdag schijnt af en toe de zon, maar er kunnen ook nog enkele buien voorkomen. Het wordt 19 graden. In de late avond of begin van de nacht is er opnieuw kans op enkele zware buien, mogelijk met onweer en veel water.

Donderdag schijnt de zon af en toe, maar er kan ook nog een bui vallen. Het wordt dan 19 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website