Dauwtrappen-in-het-Maximapark_foto_Karin_Boneschansker
 Foto: Karin Boneschansker

Dauwtrappen in het Máximapark

6 juni 2019 13:26  Redactie  Reageer

Ongeveer veertig vroege vogels trokken vorige maand onder aanvoering van parkvrijwilliger van het eerste uur Peter Mocking, het Máximapark in. Traditiegetrouw op Hemelvaartsdag ging de wekker extra vroeg om te gaan dauwtrappen. Rond zes uur vertrok het gezelschap vanaf de Werkschuur van de Vrienden van het Máximapark aan de Alendorperweg in Vleuten om zich ruim twee uur te laten rondleiden door het ontwakende park.

De verwondering over de weidsheid en diversiteit aan flora en fauna werd door de deelnemers niet onder stoelen of banken gestoken. Bij terugkomst in de Werkschuur stonden koffie, thee en krentenbollen voor de dauwtrappers klaar.

De organisatie kan wederom terugkijken op een geslaagde vroege ochtend.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website