Weer voor donderdag 6 juni: Eerst een bui, later zon

6 juni 2019 07:26  Redactie  Reageer

Na de vele regen van afgelopen nacht en vanochtend vroeg trekt de buiigheid naar het noorden weg. Vanuit het zuiden klaart het op en breekt de zon geregeld door. Het wordt een graad of 18. Vanavond en vannacht komen er opklaringen voor en daalt het kwik naar 11 graden.

Vrijdag is het eerst zonnig. In de middag neemt de bewolking toe en dit wordt gevolgd door een paar buien, mogelijk ook onweer. Het wordt 24 graden, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige oostenwind.

Zaterdag staat er veel wind en is het onstuimig te noemen. Er trekken enkele buien over het land en het wordt een graad of 18. Zondag schijnt af en toe de zon en is het meest droog . Het wordt dan ook 18 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website