Weer voor vrijdag 7 juni: opnieuw onweersbuien

7 juni 2019 07:24  Redactie  Reageer

Moeder Natuur heeft in de nacht van woensdag op donderdag flink huis gehouden. De neerslag viel met bakken uit de hemel. Bij mij in Breukelen viel er 47 mm. Verder was er in Vinkeveen sprake van een naar het zich nu naar laat uitzien een windhoos.

Vandaag starten we met veel zon. Het kwik stijgt naar 22-24 graden, daarbij staat er een matige tot mogelijke vrij krachtige zuidoostenwind. In de namiddag of begin van de avond volgt er opnieuw een lijn met zware onweersbuien, daarbij kan het hagelen en kunnen er zware windstoten optreden. Inmiddels heeft het KNMI weer code geel afgegeven. Zorg dat u de berichten blijft volgen. In de avond wordt het geleidelijk weer droog, maar de wind blijft flink doorstaan.

Zaterdag af en toe zon, maar ook enkele buien. Het wordt maximaal 18 graden, daarbij staat er een vrij krachtige zuidwestenwind, daarbij kunnen er windstoten tot 70 km per uur optreden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website