bourgondisch_vleuten_2019

Bourgondisch Vleuten nu ook met gezellige braderie op zaterdag 15 juni

Dit jaar met een groter aanbod van Food & Drinks, meer muzikaal entertainment, grotere kidscorner en een uitgebreide zomermarkt/braderie.

Op zaterdag 15 juni van 11:00 – 23:00 uur vindt er een gezellig Bourgondische evenement plaats in de oude dorpskern van Vleuten. Dit evenement is gratis toegankelijke en biedt volop entertainment voor jong en oud. Lokale horeca en diverse foodtrucks bieden hun hun lekkere etenswaren aan. Ook zijn er de hele dag en avond optredens van bands en dj’s!

Tijdens Bourgondisch Vleuten is er ook de Vleutense Zomermarkt van de Vleutense Winkeliers Ondernemers Vereniging. Ook voor de kinderen is er veel te doen in o.a. de veilige kidscorner gemaakt waar geschminkt en geknutseld kan worden. Verder zijn er Hollandse spelletjes en springkussen en zal er een Clown Show en een dansoptreden zijn op het podium aan het begin van de middag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.