De Haar-Ring Party in Haarzuilens

B2B meeting ‘Haar-Ring Party’ zet zich in voor goede doelen

Op vrijdag 14 juni vindt van 16:00 uur tot 19:00 uur de Haar-Ring Party plaats. Dit evenement dat dit jaar voor de zesde maal plaatsvindt is een busines-to-busines meeting voor ondernemers en professionals in Leidsche Rijn en omgeving. In een ontspannen sfeer kunnen bij Gasterij Wielrevelt informele en zakelijke contacten worden gelegd en wordt tegelijkertijd het goede doel gesteund: het Epilepsie fonds ten behoeve van het Syndroom van West. Onderdeel van de Haar-Ring Party is een veiling, waarvan de opbrengsten ook ten goede komen aan het Epilepsiefonds. Inschrijven kan via www.dehaaringparty.nl

De Haar-Ring Party wordt georganiseerd door een groep oud-leden van Tafelronde de Haar. Deze heren zijn privé en zakelijk actief in Leidsche Rijn en omgeving en zetten zich belangeloos in voor goede doelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.