De Vlinderhof is jarig en viert dit met een speciaal Midzomeravond concert

Op 22 juni is het zover! Traditiegetrouw organiseren we dan een Midzomeravondconcert in de Vlinderhof. Dit keer is het een speciale editie omdat we ook jarig zijn. Daarom is er een concert en een tuindiner. Het concert is zoals altijd gratis toegankelijk en voor het diner kun je een kaartje kopen.

Verrassingsconcert

Om 20:00 uur start het Midzomeravondconcert op het mooiste bloeiende buitenpodium van Utrecht en omstreken. Zonder alles te verklappen kunnen we dit alvast melden: we worden getrakteerd op een singer songwriter die zichzelf op gitaar begeleidt. Zij zal zeker een gevoelige snaar raken bij het publiek. De andere verrassing is een veelbelovende Engelse act die ook met Ed Sheeran op het podium heeft gestaan. Over de laatste artiest kunnen we nog niets zeggen; blijft nog even echt geheim maar zeker de moeite waard.
Dit jubileumconcert is gratis toegankelijk. Drankjes en hapjes worden verkocht tegen een kleine vergoeding (opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de Vlinderhof).

Jubileumdiner

Er zijn nog een paar plaatsen voor het tuindiner. Reserveren kan via www.vlinderhof.com.

Programma

Jubileumdiner
17:00 Aanvang
19:00 Afronding van het diner

Verrassingsconcert
19:30 Inloop (koffie & thee beschikbaar)
20:00 Start concert
22:15 Verwachte afsluiting concert

Neem een kleedje of tuinstoel mee of plof neer in het gras: er zijn geen stoelen aanwezig. Natuurlijk hopen we op mooi weer maar als de weersverwachting slecht zal zijn, maken we uiterlijk donderdag 20 juni via social media bekend of het doorgaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].