in_je_makie_cultuur19

Zomerkunstprogramma In Je Makie (8-12 jaar) op 27-30 aug in CultuurCampus

Ben je 8 tot 12 jaar oud en hou je van kunst maken en dansen? Dan is In Je Makie echt iets voor jou.

In de zomervakantie wordt de CultuurCampus omgetoverd tot een kunstwerkplaats voor kinderen. Vier dagen (27-30 aug) lang werken de deelnemers met twee kunstenaars aan een eigen kunstwerk. Wát het wordt? Een voorstelling, een expo, een performance of een beeld? Ze bepalen het helemaal zelf. Het thema is ‘Als ik later groot ben’.

Het resultaat krijgt een mooie plek op het programma van het Leidsche Rijn Festival op 8 sept in het Castellum Hoge Woerd. Aanmelden is nu gestart!

Even voorstellen: de kunstenaars!

Esther Hoogendijk tovert met licht. Ze maakt kleurrijke videoprojecties o.a. bij performances. Samen met Esther sla je aan het experimenteren met overheadprojectoren, beamers, dia’s en lampen. Je werkt in het klein op diaformaat om het vervolgens levensgroot te projecteren. Wat gebeurt er als je kleuren mengt of over elkaar projecteert? Wat je ook verzint, de uitkomst is altijd verrassend.

Raymond Ramdihal is danser. Hij is dol op urban arts (zoals hiphop, rap en graffitikunst). Samen met Raymond ontwerp je een dansperformance. Kun jij met dans vertellen hoe de wereld er over twintig jaar uit ziet?

Aanmelden: mail naar info@cultuur19.nl o.v.v. In Je Makie aanmelding. Wij sturen je een ontvangstbevestiging en een informatiedocument. Voor de kosten ontvang je een factuur.

Kosten

kind (4 dagen): 150 euro
Vanaf 2 kinderen (p.p. 4 dagen): 125 euro
U-pas p.p. 4 dagen: 75 euro

  • In de prijs zit inbegrepen: 4 dagen (27-30 aug) van 9.00-17.00 uur creatief programma onder leiding van professionele kunstenaars, drinken, lunch en tussendoortjes.
  • Na aanmelding ontvang je een informatiedocument en een inschrijfformulier. Op dit formulier kun je o.a. eetwensen aangeven.
  • Op deelname aan deze activiteit zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Heb je hier vragen over, bel ons op 030 670 3122 (kantoortijden) of mail ons op info@cultuur19.nl.

Foto’s:

kinderen toneel optreden - In je makie - foto_Birgit_Schuch
Foto: Birgit Schuch
kinderen knutselen - In je makie - foto_Birgit_Schuch
Foto: Birgit Schuch

Meer info:
Voor meer informatie klik hieronder:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.