Fietsclub Maximus Stampers
 Fietsclub Maximus Stampers

Finish Maximus Ride a.s. zondag 16 juni voor het eerst dwars door de brouwerij!

14 juni 2019 14:36  Redactie  Reageer

Fietsclub Maximus Stampers uit Utrecht organiseert dit jaar voor de derde maal haar jaarlijkse Maximus Ride. Bijzonder is dat de fietsers dit jaar op spectaculaire wijze voor het eerst dwars door de Maximus brouwerij en proeflokaal zullen finishen en daarbij langs de bar en brouwketels rijden. Maximus Ride is een groot lokaal wielerfestijn waarbij fietsers van een route van 85, 125 of 160 kilometer kunnen genieten. De start en finish vinden plaats bij de Maximus Brouwerij. Er is ook technische ondersteuning en EHBO aanwezig en gelegenheid tot massage.  Via de Ride wordt ook een lokaal goed doel ondersteund, waarbij de opbrengsten dit jaar naar kinderfietsen voor speeltuinen in Leidsche Rijn gaan. Meer informatie via: https://ride.maximus-stampers.nl/
De verwachte aankomsttijd van de eerste fietsers ligt rond 11.30 uur. Van het evenement worden dit jaar o.a. ook drone opnamen gemaakt.

Maximus Stampers
Maximus Brouwerij is de thuisbasis van de Maximus Stampers, haar nog steeds groeiende wielrenclub met inmiddels meer dan 450 leden. Vanaf de brouwerij vertrekken in het fietsseizoen elke woensdagavond en zondagochtend verschillende groepen voor een tocht in de regio. Daarnaast worden vele evenementen georganiseerd, waaronder de jaarlijkse Maximus Ride.

Over Maximus Brouwerij
Maximus is een gepassioneerde en onafhankelijke brouwerij in Utrecht, waar doordrinkbare bieren van hoge kwaliteit en met een eigen identiteit worden gebrouwen. Traditionele bieren met een moderne twist, zoals Pandora Blond, Brutus Red Amber, Highhops IPA, Dakhaas Witzen, het laag-alcoholische Little Fred Session Blond en een groot aantal andere speciaal bieren. De traditionele, koperen stoom-brouwinstallatie van Maximus is uniek in Nederland en is vanuit het proeflokaal van de brouwerij te bewonderen. Maximus wil met haar bieren mensen laten genieten en met gezelligheid samenbrengen en verbinden. Maximus is ook een leerwerkbedrijf waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, na een reïntegratietraject, weer een kans krijgen om aan het werk te komen. Een van haar bieren, de ‘Little Fred’, staat daar symbool voor.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.


Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website