leidscherijnwerkt.nl
 De website leidscherijnwerkt.nl

Vind jouw baan in de regio op Leidsche Rijn Werkt

17 juni 2019 17:42  Redactie  Reageer

Het lokale vacatureplatform“Leidsche Rijn Werkt” is sinds juni officieel gelanceerd voor alle inwoners en bedrijven uit Leidsche Rijn en omgeving. Dat de website al een succes is, blijkt uit de al meerdan 200 lokale aangesloten bedrijven, met maar liefst 140 actuele vacatures!

Waarom Leidsche Rijn Werkt?
Het platform, www.leidscherijnwerkt.nl, is ontstaan uit frustratie van lokale werkzoekenden en werkgevers die elkaar niet konden vinden. Een plaatselijk vacatureplatform, dat reeds succesvol is in omliggende gebieden, biedt de oplossing. Het platform informeert de inwoners van alle lokale vacatures in Leidsche Rijn. Want waarom dagelijks in de file staan als er eenzelfde functie in de buurt is?

De werking van het platform
Het platform Leidsche Rijn Werkt, een initiatief van Bedrijvenkring Oudenrijn,  Ondernemersvereniging Leidsche Rijn en wijkbureau Leidsche Rijn, biedt alle inwoners van Leidsche Rijn de mogelijkheid om het huidige aanbod aan vacatures bij lokale bedrijven in één oogopslag te kunnen bekijken. Bovendien kan er via het platform direct gesolliciteerd worden bij bedrijven op openstaande functies.

Eenvoudige zoekmogelijkheid
Werkzoekenden kunnen heel eenvoudig geschikte vacatures vinden door de mogelijkheid om te filteren op dienstverband, het aantal uur en vakgebied. Bovendien worden er tips & tricks en succesverhalen gedeeld op het platform, waardoor werkzoekenden worden geholpen met solliciteren.

Voordelen van de vacaturewebsite
Dankzij Leidsche Rijn Werkt hoeven werkzoekende inwoners van Leidsche Rijn niet langer meer te zoeken op diverse vacaturewebsites. Het woon- werkverkeer wordt minder omdat werkzoekenden lokaal aan de slag gaan. Het vacatureplatform zal blijven groeien door binnenkort ook stageplaatsen en vrijwilligerswerk in de regio aan te bieden.

Voor meer informatie omtrent het platform www.leidscherijnwerkt.nl, bekijk de website.


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website