Inwoner-De-Meern-guiness-werelduurrecord-touwsprongen
 

Inwoner De Meern hoopt met guiness werelduurrecord touwsprongen geld op te halen voor goed doel

18 juni 2019 13:03  Redactie  Reageer

Zaterdagmiddag 20 juli a.s. doet Rob Rijk uit De Meern een aanval op het guiness werelduurrecord aantal touwsprongen. Na een uur touwspringen hoopt hij het huidige record van 12.720 sprongen, te verbeteren. Met zijn actie ‘Springen voor Het Vergeten Kind’ hoopt hij een mooi bedrag op te halen voor Stichting Het Vergeten Kind. 

Langdurig blessureleed deed Rob op zijn 60e besluiten het roer volledig te gooien. Hij startte met intensieve oefeningen om zijn ‘spiercorset’ sterker en soepeler te maken. Daarnaast trainde hij op de bokszak en met het springtouw. Niet alleen nam gaande weg het blessureleed af, tijdens het oefenen kwam hij regelmatig in een ontspannen ritme; ‘een flow’ en bereikte steeds betere resultaten. Een uur lang ononderbroken touwspringen motiveerde hem het werelduurrecord te willen verbeteren. Een droomwens om uitzonderlijke prestaties neer te zetten en een goed doel te steunen, gaat in vervulling! 

Steun de actie ‘Springen voor Het Vergeten Kind’. Ga naar https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/rob-rijk en doneer je bijdrage zodat op zaterdag 20 juli a.s. aan Stichting Het Vergeten Kind een cheque met een mooi bedrag wordt overhandigd. 

Iedereen is welkom om Rob te steunen tijdens zijn recordpoging die plaats vindt van 15.30 – 16.30 uur in sportcentrum SportCity Leidsche Rijn op de Parkzichtlaan 207 Utrecht.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website