PVCV-O16-4-roert-zich-op-transfermarkt-voor-keeper
 

PVCV O16-4 roert zich op transfermarkt voor keeper

18 juni 2019 21:20  Redactie  Reageer

Met ingang van komend seizoen is de O16-4 van PVCV in Vleuten op zoek naar een nieuwe keeper er roert zich daarom op de transfermarkt.

De nieuwe keeper zal worden verwelkomd in de professionele sportomgeving van PVCV waarbij er twee keer in de week getraind wordt. De nieuwe keeper zal ook aanvullende keeperstraining worden aangeboden.

De meeste spelers ontmoeten elkaar zowel ‘online’ als ‘offline’, naast alle voetbal inspanningen. Het aankomende seizoen heeft het team de ambitie om ook een toernooi in het buitenland te gaan spelen. Kortom, dit is jouw kans! Ben jij geboren in 2004 (2005 en 2003 mag ook) en wil jij deze ‘wereld transfer’ niet mislopen? Stuur dan een mail naar de zaakwaarnemer van dit team: zaakwaarnemerpvcv@gmail.com. De zaakwaarnemer neemt dan snel contact met je op om de transfer rond te maken.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website