Weer voor maandag 24 juni: Heet

Vandaag wisselen zon en hoge wolken elkaar af. Het wordt maximaal 31 graden, daarbij staat er een matige zuidoostenwind. Vanavond en vannacht blijft het lang warm. Het kwik komt niet onder de 20 graden. Dit betekent dat we te maken krijgen met de eerste tropennacht van de zomer van 2019.

Dinsdag wordt de heetste dag van de week. Zon en wolken wisselen elkaar af en het wordt maximaal 33 graden, daarbij staat er een matige zuidenwind. In de avond en nacht draait de wind naar het westen tot noordwesten en het “koelt” af tot een graad of 16.

Woensdag wordt een zonnige en zomerse dag. Het wordt maximaal 25 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige noordenwind.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.